Les espelmes - Acote Terrassa
246
post-template-default,single,single-post,postid-246,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Les espelmes

Un toc de calidesa sempre és ben rebut. Una inicial o un missatge aporten un ambient renovat a qualsevol estil decoratiu. Les mini espelmes Scrabble són les triomfadores en èpoques nadalenques pel seu mini cost i maxi atractiu. Les boles blanques amb motius nadalencs un clàssic que no pot faltar. Les espelmes en forma de galet un imprescindible en aquestes dates. Tot això i més ho trobaràs a la nostra botiga i si no pots desplaçar-te envian’s un correu it’informarem com ho fem per enviar-t’ho a a casa teva.